REIKI 1-KURSSI Turku

Opetan Reikiä klassisen Mikao Usuin perinteisen reikiperinteen mukaan siten kun Takata sen länsimaailmaan aikoinaan toi. Ja luonnollisesti annan Reiki 1-kurssilla alkuperäiset reikiviritykset siten kun Mikao Usuin oppilas Chujiro Hayashi ne on Takatalle opettanut ja Takatan oppilas Wanja omalle opettajalleni Johannalle. Eli Reiki 1-kurssilla annettavan neljän reikivirityksen kokonaisuus.

Reiki 1-kurssilla opitaan Reiki-kontaktihoito. Reiki on sanalla sanoen käsillä hoitamista. Reiki 1-kurssilla opitaan miten voi hoitaa itseään, muita, eläimiä, kasveja ja kaikkea Reikin avulla. Reiki 1-kurssin aikana huomaamme, että Reiki on hyvin yksinkertaista, Reiki on hyvin luonnollista, Reiki on hyvin voimallista. Kaikki halukkaat voivat oppia hoitamaan Reikin avulla itseään ja muita.

Lisäksi Reiki 1-kurssilla kerrotaan mitä Reiki on, Reikin historiaa, miten Reiki vaikuttaa, reikiperiaatteet, yms.

Reiki on aina hyvää energiaa. Reiki toimii aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. Hoidettavasta ei siirry koskaan mitään negatiivista energiaa hoitajaan. Reiki on näin ollen täysin turvallinen ja luonnollinen hoitomenetelmä.

Reiki ei ole mikään lahko, oppi tai uskonnollinen suuntaus. Reiki vain on. Se tukee, auttaa ja kunnioittaa kaikessa jokaisen henkilökohtaisia ja yksilöllisiä näkemyksiä ja uskomuksia sekä kaikkia niin uskonnollisia, henkisiä, hengellisiä, kulttuurisia kuin muitakin perinteitä. Jokainen voi siis tulla Reiki 1-kurssille omana itsenään. Juuri sellaisena kuin on.

Reikistä voi saada apua monenlaisiin vaivoihin. Seuraavassa listassa on lueteltu vain joitakin esimerkkejä: stressiin, väsymykseen, masennukseen, burnoutiin, kuukautiskipuihin, unettomuuteen, syömishäiriöihin, kipuihin, lihassärkyyn ja jäykkyyteen, kroonisiin kipuihin ja vaivoihin, erilaisiin sairauksiin yms. Erityisesti Reiki rentouttaa, lisää energiaa ja virkistää, Reiki lisää myös kehon luonnollista vastustuskykyä ja immuniteettia, Reikin avulla voimme tukea ja lisätä yleistä hyvinvointiamme elämässä. Reiki tuo elämäämme tasapainoa ja harmoniaa. Reiki tukee ja vahvistaa myös keskittymiskykyä, aisteja, intuitiota sekä luovuutta.

Välillä elämä hymyilee ja välillä matkan varrella sattuu kolhuja ja tekee kipeää. Reiki auttaa ja tukee meitä selviämään elämän välillä kovistakin vastoinkäymisistä, kolhuista ja kivuista. Reiki auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään myös henkisesti ihmisinä. Reiki auttaa meitä muistamaan elämän arvon ja tarkoituksen.

Usuin Reiki-menetelmää ei voi oppia kirjojen tai internetin välityksellä.

REIKI 1-kurssi: Pääsääntöisesti pidän Reiki 1-kursseja noin 3-8 hengen ryhmille mutta tarvittaessa voin pitää ihan yksityisen Reiki 1-kurssin kahden kesken sitä toivovalle.
HINTA: Takatan ja Wanjan perintönä Suomessa Reiki 1-kurssit maksavat pääsääntöisesti 110 euroa. Myös minun Reiki 1-kurssin arvo on 110 euroa.
Reiki 1-kurssin kurssimaksun voi maksaa haluamansa suuruisissa osissa ja itselle sopivassa aikataulussa. Kurssimaksu ei ole koskaan este Reiki 1-kurssille pääsystä. Raha ei ole välttämättä ainoa keino hoitaa kurssimaksua. Vaihtoehtoisesti oman ajan antaminen johonkin tehtävään, työhön, yms. on myös mahdollista. Minuun voi ottaa yhteyttä niin voimme sopia kaikista käytännön järjestelyistä.
KURSSIN KESTO: Keskimäärin Reiki 1-kurssi jakaantuu kolmelle päivälle, joista yksi päivä eli tavallisesti keskimmäinen on koko illan kestävä ja kaksi muuta päivää ovat lyhyempiä. Tarvittaessa Reiki 1-kurssin voi pitää kahtena pitkänä iltana.
Reikikurssi Turussa: Kannattaa ottaa yhteyttä minuun ja ilmaista halunsa tulla Reiki 1-kurssille. Pidän Reiki 1-kurssin aina kun ilmaantuu kurssilaisia. Ota yhteyttä niin voimme sopia milloin pidämme Reiki 1-kurssin ja sopia samalla myös muut käytännön järjestelyt. Jos tiedät itsesi lisäksi muitakin Reiki 1-kurssista kiinnostuneita niin siinähän on jo Reiki 1-kurssi valmiina ja voin pitää teille Reiki 1-kurssin.
Reikikurssi omalle paikkakunnalle: Kannattaa ottaa yhteyttä minuun ja ilmaista halunsa tulla Reiki 1-kurssille sekä kertoa toiveensa siitä mille paikkakunnalle haluaisi Reiki 1-kurssin. Mielelläni tulen pitämään Reiki 1-kurssin minne vain halutaan. Järjestetään yhdessä ikimuistoinen Reiki 1-kurssi. Ota yhteyttä niin voimme sopia milloin ja missä pidämme Reiki 1-kurssin ja sopia samalla myös muut käytännön järjestelyt. Jos tiedät itsesi lisäksi muitakin Reiki 1-kurssista kiinnostuneita niin siinähän on jo Reiki 1-kurssi melkein valmiina sillä saamme Reiki 1-kurssin kasaan kunhan kurssilaisia löytyy vähintään kolmesta neljään.

HUOM! 1-3 hlö Eli kurssit pidetään kahden kesken tai max 3 kurssilaista.

HUOM! Reiki 1 -kurssi Turku Heinäkuu 2-3.7.2022.

HUOM! Reiki 1 -kurssi Uusikaupunki Elokuu 5-6.8.2017.

HUOM! Reiki 1 -kurssi Tampere Huhtikuu 22-23.4.2017.

HUOM! Reiki 1 -kurssi Varkaus Elokuu 15-16.8.2015.

HUOM! Reiki 1 -kurssi Pori Heinäkuu 25-26.7.2015.

HUOM! Reiki 1 -kurssi Rauma Heinäkuu 11-12.7.2015.

HUOM! Reiki 1 -kurssi Lahti Kesäkuu 13-14.6.2015.

REIKI 2-KURSSI Turku

Reiki 2-kurssilla opitaan miten voit lähettää energiaa ajasta ja paikasta riippumatta. Reiki 2-kurssilla opituilla tekniikoilla voit lähettää parantavaa voimaa ihmisille, eläimille, kasveille, erilaisille elämäntilanteille/asioille tähän hetkeen, menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Voit lähettää parantavaa voimaa, elämän energiaa – Reikiä kaikelle mille vain haluat.

Kauko-Reikiä pystyt hyödyntämään upeasti esimerkiksi lähettämällä Reikiä omalle itsellesi ja elämällesi, päätöksillesi, asenteillesi, yms. Eli aivan mille tahansa. Vain oma mielikuvitus on rajana sille miten voit käyttää Reikiä avuksi elämässäsi.

Reikin lähettäminen on hyvin käytännöllistä ja yksinkertaista. Sen avulla meidän ei tarvitse olla fyysisesti läsnä autettavaa kohdetta, ja kuitenkin voimme sen avulla todellakin saada todellisia, konkreettisia tuloksia.

Reiki 2 kautta energiatasomme kohoaa, syvenee ja laajenee entisestään. Kasvumme mahdollisuudet ovat äärettämiä.. ja vielä sitäkin enemmän...

Samoin käy tietoisuudellemme ja kaikille aisteillemme. Herkkyys kasvaa ja lisääntyy..

Reiki, elämän energia, parantava voima, rakkaus on todellakin jotakin sanoinkuvaamattoman, järjen ylittävää äärettömän syvää, alati ja loppumattomasti kasvavaa ja laajenevaa energiaa.

REIKI 2-kurssi: Pääsääntöisesti pidän Reiki 2-kursseja noin 3-8 hengen ryhmille mutta tarvittaessa voin pitää ihan yksityisen Reiki 2-kurssin kahden kesken sitä toivovalle.
HINTA: Takatan ja Wanjan perintönä Suomessa Reiki 2-kurssit maksavat pääsääntöisesti 420 euroa. Myös minun Reiki 2-kurssin arvo on 420 euroa.
Reiki 2-kurssin kurssimaksun voi maksaa haluamansa suuruisissa osissa ja itselle sopivassa aikataulussa. Kurssimaksu ei ole koskaan este Reiki 2-kurssille pääsystä. Raha ei ole välttämättä ainoa keino hoitaa kurssimaksua. Vaihtoehtoisesti oman ajan antaminen johonkin tehtävään, työhön, yms. on myös mahdollista. Minuun voi ottaa yhteyttä niin voimme sopia kaikista käytännön järjestelyistä.
KURSSIN KESTO: Kaksi päivää, jotka kestävät noin 2-3 tuntia.
KURSSI AIKA: Minuun voi ottaa yhteyttä niin voimme sopia milloin ja missä pidämme Reiki 2-kurssin ja sopia samalla myös muut käytännön järjestelyt.

HUOM! Reiki 2 -kurssi Turku. Kesällä, sovitaan yhdessä.