Reikihoito Turku

Reiki on aina hyvää energiaa. Reiki toimii aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. Hoidettavasta ei siirry koskaan mitään negatiivista energiaa hoitajaan. Reiki on näin ollen täysin turvallinen ja luonnollinen hoitomenetelmä.

Reiki ei ole mikään lahko, oppi tai uskonnollinen suuntaus. Reiki vain on. Se tukee, auttaa ja kunnioittaa kaikessa jokaisen henkilökohtaisia ja yksilöllisiä näkemyksiä ja uskomuksia sekä kaikkia niin uskonnollisia, henkisiä, hengellisiä, kulttuurisia kuin muitakin perinteitä. Jokainen voi siis tulla Reiki-hoitoon omana itsenään. Juuri sellaisena kuin on.

Reikiin ei tarvitse uskoa. Reiki toimii aina uskoipa siihen tai ei. Se tasapainottaa, eheyttää ja auttaa hoidettavaa kaikilla tasoilla.

Reiki-hoitoa annetaan yleensä hoitopöydällä hoidettavan maatessa ensin selällään ja noin hoidon puolessa välissä hoidettavaa pyydetään kääntymään toisin päin. Reiki-hoidossa voi pitää aivan normaaleja arkivaatteita päällä. Reiki-hoidossa hoitaja pitää kevyesti käsiään hoidettavan keholla eri asennoissa. Hoito aloitetaan tavallisesti pään alueelta.

Reiki-hoito tuntuu yleensä hyvin miellyttävältä ja ihanalta. Hoidon aikana voi kokea erilaisia tuntemuksia kehossa ja energioissa. Monet tuntevat lämpöä, kuumotusta, viileyttä, kihelmöintiä, energian virtausta, yms. Ihan normaalia on myös se, ettei tunne tai koe mitään erityistä. Hoidon aikana rentoutuu hyvin syvällä tavalla ja monet ovatkin hoidon jälkeen energisiä, pirteitä ja läsnä tässä hetkessä.

Kokemus on osoittanut Reikissä, että hoidettaessa jotakin vaivaa tai sairautta on hyvä käydä Reiki-hoidossa 3 – 5 kertaa, jotta Reiki pääsee kunnolla vaikuttamaan ja hoitamaan. Mutta jo yksikin reikihoitokerta voi riittää ja tuoda tarvittavan avun.

Reikistä voi saada apua monenlaisiin vaivoihin. Seuraavassa listassa on lueteltu vain joitakin esimerkkejä: stressiin, väsymykseen, masennukseen, burnoutiin, kuukautiskipuihin, unettomuuteen, syömishäiriöihin, kipuihin, lihassärkyyn ja jäykkyyteen, kroonisiin kipuihin ja vaivoihin, erilaisiin sairauksiin yms. Erityisesti Reiki rentouttaa, lisää energiaa ja virkistää, Reiki lisää myös kehon luonnollista vastustuskykyä ja immuniteettia, Reikin avulla voimme tukea ja lisätä yleistä hyvinvointiamme elämässä. Reiki tuo elämäämme tasapainoa ja harmoniaa. Reiki tukee ja vahvistaa myös keskittymiskykyä, aisteja, intuitiota sekä luovuutta.

Aina Reiki ei tunnu auttavan juuri siihen vaivaan tai sairauteen, johon hoidettava toivoo apua. Tällöinkin Reiki tukee ihmistä kaikilla tasoilla hänen elämäntilanteessaan ja auttaa vaikean vaiheen yli.

Välillä elämä hymyilee ja välillä matkan varrella sattuu kolhuja ja tekee kipeää. Reiki auttaa ja tukee meitä selviämään elämän välillä kovistakin vastoinkäymisistä, kolhuista ja kivuista. Reiki auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään myös henkisesti ihmisinä. Reiki auttaa meitä myös muistamaan elämän arvon ja tarkoituksen.

HINTA: Suomessa Reikihoitokerta maksaa keskimäärin noin 30-60 euroa.
Reiki-hoitoon pääsee halutessaan jokainen, oli taloudellinen tilanne millainen tahansa. Itse voi oman tilanteen mukaan antaa sopivaksi katsomansa korvauksen. Raha ei ole välttämättä ainoa keino korvata reikihoitoa. Vaihtoehtoisesti oman ajan antaminen johonkin tehtävään, työhön, yms. on myös mahdollista. Ja aina voimme sopia miten tilanne hoidetaan.
HOIDON KESTO: Keskimäärin Reiki-hoito kestää 45 min:sta 1h 30 min:iin. Hoitokerran keston voi sopia etukäteen esimerkiksi 1 h pituiseksi oman aikataulun mukaan.
HOITO PAIKKA: Voit tulla minun luokseni tai tarvittaessa voin Turun alueella tulla pyörällä sinun luoksesi.
HOITO AIKA: Minuun voi ottaa yhteyttä niin voimme sopia vapaan ajan Reikihoidolle.

Reiki kaukohoito / lähetys

Reiki kaukohoidon avulla voi lähettää universaalia elämän energiaa eli Reikiä ajasta ja paikasta riippumattomasti niin menneisyyteen, nykyhetkeen kuin tulevaisuuteen. Reiki kaukohoidossa hoitajan eli Reikin lähettäjän ja hoidettavan eli Reikin vastaanottajan ei tarvitse olla fyysisesti samassa tilassa. Etäisyydellä ei ole mitään väliä eikä se myöskään vaikuta Reikin tehoon.

Reiki kaukohoito auttaa ja vaikuttaa ihan samoin kuin Reiki kontaktihoito. Reiki kaukohoidossa hoidettava saa universaalia elämän energiaa eli parantavaa voimaa, joka auttaa ja eheyttää kivuissa ja erilaisissa vaivoissa sekä elinvoimaa ja energiaa kohdata arjen haasteet.

Reiki kaukohoitoa voi pyytää tähän hetkeen. Reiki kaukohoitoa voi pyytää myös johonkin tulevaan hetkeen tai haasteeseen kuten esimerkiksi työhaastatteluun, kokoukseen, esiintymiseen, yms. jotta kaikki sujuisi mahdollisimman hyvin ja toteutuisi korkein paras tilanteessa.

Reiki kaukohoito on erinomainen vaihtoehto saada reikihoitoa silloin kun hoitoa tarvitaan nopeassa aikataulussa, eikä kontaktihoitoon ole mahdollisuutta tai aikataulut eivät anna periksi.

Reiki kaukohoidon aikana on mahdollista tuntea erilaisia tuntemuksia kehossa ja energioissa mutta on ihan tavallista että ei tunne tai koe mitään erityistä.

Kokemus on osoittanut Reikissä, että hoidettaessa jotakin vaivaa tai sairautta on hyvä saada reikihoitoa 3 - 5 kertaa, jotta Reiki pääsee kunnolla vaikuttamaan ja hoitamaan. Mutta jo yksikin reikihoitokerta voi riittää ja tuoda tarvittavan avun.

Reiki kaukohoidon aikana voi olla ja elää ihan normaalisti siten kun tavallisestikin toimisi. Osa Reiki kaukohoitoa saavista tykkää kuitenkin asettua paikoilleen istumaan tai makaamaan ja fiilistellä ja tunnustella miten reikihoito auttaa ja vaikuttaa.

HINTA: Voit itse oman tilanteen mukaan antaa sopivaksi katsomasi korvauksen. Korvaus ei ole pakollinen. Hyvin tyypillinen korvaus Reiki kaukohoidosta on 10-30 euroa.
HOIDON KESTO: Reiki kaukohoito kestää keskimäärin noin 15-30 min.
HOITO AIKA: Minuun voi ottaa yhteyttä niin voimme sopia milloin saat Reiki kaukohoitoa.