Planetaarinen valotyö

Valotyöntekijät, kuunnelkaa sulosäveliä rakkauden. Sisimpäänne kuunnelkaa, sielunne kehotuksia toteuttakaa. Valotyöntekijät, nyt on tullut aika toimia. Kääriä hihat ylös ja ryhtyä työhön. Valotyöntekijät, kuulkaa tämä kutsu ryhtyä kaikki yhdessä valon ja rakkauden työhön.

Te kaikki jotka haluatte, että maailmassa on rauha ja hyvä tahto ihmisten kesken olette valotyöntekijöitä. Sillä kuten te hengessä viisaat sielut tiedätte on kaikki energiaa. Kova materia siinä kun ajatukset, sanat, teot ja tunteetkin ovat energiaa. Siispä totisesti te kaikki, jotka haluatte säteillä ja lähettää valon ja rakkauden voimaa/energiaa planeetallemme, luonnolle, ihmisille ja kaikille jotka tarvitsevat apua olette tärkeitä valotyöntekijöitä.

Yhdessä toimien kaikki on mahdollista. Missä kaksi tai useampi tekee valon ja rakkauden työtä yhdessä ei mikään ole mahdotonta. Rakkaat valotyöntekijät nyt on meidän aikamme yhdessä samaan aikaan kaikkialla maapallolla tehdä valon ja rakkauden työtä ja totisesti siirtää vuoria.

Nähkää sielunne silmin kuinka miljoonat valotyöntekijät tunnin ajan ympäri maailman joka päivä samaan aikaan säteilevät auringon lailla ja muodostavat yhdessä valokehän koko planeetan ympärille. Tämä on planetaarista valotyötä. On aika ihmiskunnan ottaa vastuu omasta kehityksestään ja huolehtia rakkaasta ja kauniista planeetastamme.

Aikavyöhykkeestä ja yksilöllisestä tilanteestamme riippuen me olemme hyvin erilaisessa asemassa sen suhteen miten paljon voimme käyttää yksilöinä aikaa joka päivä planetaariseen valotyöhön sen yhden tunnin aikana. Olen kuitenkin aivan varma, että jokainen joka haluaa osallistua yhteiseen valon ja rakkauden työhömme löytää jostakin kohtaa sitä tuntia pienen hetken, minuutin tai halutessaan koko tunnin, jonka ajan he voivat osallistua yhteiseen planetaariseen valotyöhön.

Tämä planetaarisen valotyömme tunti on Greenwich Mean Time-aikaa kello 14.00-15.00. Greenwich Mean Time eli GMT on kansainvälinen aikavyöhykejärjestelmä. Jokainen voi tarkistaa esimerkiksi internetistä osoitteesta wwp.greenwichmeantime.com kuinka paljon heidän aikavyöhykkeen kellon aika on edellä tai jäljessä GMT aikaan verrattuna ja laskea mihin aikaan heidän aikavyöhykkeellä kello on GMT aikaa kello 14.00-15.00.

Tämä tunti on valittu siten, että mahdollisimman moni maapallon ihminen on silloin hereillä ja voi halutessaan osallistua planetaariseen valotyöhön. Te jotka olette silloin nukkumassa ja haluaisitte osallistua myös tähän planetaariseen valotyöhön, sekä lisäksi te kaikki jotka niin valitsette. Voitte valitsemallanne hetkellä tietoisesti olla mukana kaikkien kanssa yhdessä tässä planetaarisessa valotyössä ja päättää lähettää valoa ja rakkautta hetkeen kello 14.00-15.00 GMT aikaa.

Jokainen voi itselleen mieluisella tavalla osallistua tähän planetaariseen valotyöhön. Kuten esimerkiksi positiivisin ajatuksin, mielikuvin, tuntein, symbolein, rukoillen, siunauksella, hiljentyen, mietiskellen, meditoiden, laulaen, soittaen, reikillä, karunalla, healingillä, yms.

Tavoitteemme ja tarkoituksemme on lähettää/välittää/kanavoida valoa ja rakkautta, auttaa koko ihmiskuntaa kuten myös yksittäisiä ihmisiä sekä koko planeettaamme eli äiti maata ja kaikkea elävää. Nähkäämme kuinka ihmiset kaikkialla elävät rauhassa toistensa kanssa ja rakkaus vallitsee ihmisten kesken. Miten jokainen ihminen säteilee pyyteetöntä puhdasta rakkautta sekä on elinvoimainen ja terve. Eläimet, metsät, vesistöt, kaikkialla luonto voi hyvin ja on puhdas koko planeetallamme. Näemme kuinka ihmiset kaikkialla elävät ja toimivat niin että se on kaikelle elämälle kaikkialla elämän korkeimmaksi parhaaksi.

Voimme täten olla toisillemme ja koko ihmiskunnalle suureksi avuksi osallistuessamme säännöllisesti päivittäin tähän planetaariseen valotyöhön. Tärkeää tässä on erityisesti säännöllisyys vaikka vain muutaman sekunnin ajan joka päivä. Voimme vertauskuvallisesti kuvata tätä planetaarista valotyötä kuin suureksi kollektiiviseksi tasaisesti valoa sykkiväksi sydämeksi. Tämä valo auttaa kaikkea elämää kaikkialla maapallollamme ja erityisesti siellä missä sitä eniten tarvitaan.

Ilomielin näkisin tämän Planetaarisen valotyö kutsun käännettynä kaikilla mahdollisilla kielillä. Voit lähettää minulle tämän Planetaarisen valotyö kutsun omalle kielellesi käännettynä niin laitan sen myös näiden muiden käännösten joukkoon wep-sivulle www.valoenkeli.net. Sähköpostiosoitteeni on valoenkeli@hotmail.com.

Tämän Planetaarisen valotyö kutsun voi jakaa vapaasti eteenpäin, jotta tämä kutsu saavuttaisi kaikki ihmiset jotka tuntevat sisimmässään halua liittyä tähän valon työhön.

Valoa ja rakkautta!

T: valotyöläinen